Nieuws

16 maart omgevingsvisie op agenda gemeenteraad

Geplaatst op

16 maart staat de omgevingsvisie op de agenda van de beeldvormende ronde van de gemeenteraad. Eind vorig jaar spraken we met bijna 400 inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties over hun ideeën over de plek waar we wonen, werken en leven. In de raadsvergadering van 16 maart presenteren we de rode draad uit al deze gesprekken en de dilemma’s. Dit zijn punten waarover keuzes moeten worden gemaakt.

U bent van harte welkom om de vergadering bij te wonen. De vergadering vindt plaats in de Raadzaal in het Klavier. De omgevingsvisie staat van 20:30 uur tot 21:40 uur op de agenda. Aanmelden is niet nodig.

Naar een visie op hoofdlijnen

Op dit moment werken we samen met het college aan een visie op hoofdlijnen. Dit is een optelsom van de rode draad en denkrichtingen over de dilemma’s. Deze visie op hoofdlijnen bespreken we 15 mei met de gemeenteraad in een opiniërende ronde. Hierna gaan we in gesprek met betrokken inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Als alles goed gaat is dat nog voor de zomer.

Meer weten

U leest alles over de omgevingsvisie op www.loonopzand2040.nl. Hier vindt u ook de samenvatting van de gesprekken eind vorig jaar en antwoorden op veel voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met info@loonopzand.nl

|

Aanmelden nieuwsbrief

loonopzand
2866