Nieuws

Van visie op hoofdlijnen naar de ontwerpvisie

Geplaatst op

Van visie op hoofdlijnen naar de ontwerpvisie

De gemeente Loon op Zand maakt de omgevingsvisie 2040. Hiermee stellen we vast hoe onze woonwijken, dorpskernen, bedrijventerreinen en buitengebieden eruit moeten zien in 2040. We maken de visie niet alleen. Met dank aan vele anderen ligt er inmiddels een visie op hoofdlijnen. We zijn nieuwsgierig naar jouw ideeën over de doelen, ambities en oplossingen uit deze visie op hoofdlijnen. Met jouw hulp kunnen we de visie beter maken.

Visie op hoofdlijnen

De visie op hoofdlijnen maakten we op basis van de inbreng van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Het stuk bevat zes speerpunten met doelen en ambities waar we met elkaar voor willen gaan. Van ‘iedereen doet mee’ tot ‘all-inclusive landschap’. De visie op hoofdlijnen bevat ook al eerste gedachtes voor ontwikkelingen en gemeentelijk beleid. Klik hier voor de visie op hoofdlijnen.

Samen maken we Loon op Zand 2040

De omgevingsvisie betekent weinig als we de komende jaren niets doen met de doelen en ambities uit de visie. Daarom willen we nu al nadenken over de uitwerking in de praktijk. We willen dit zo goed mogelijk opschrijven in de ontwerp omgevingsvisie. Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig. Voor de inwoners van de gemeente Loon op Zand organiseren we dinsdag 13 juni 2023 van 19.30 uur tot 21.30 uur een open avond in het klavier. Met de opbrengst van de bijeenkomsten en de open avond maken we de ontwerp omgevingsvisie. Deze voorloper van de definitieve visie leggen we als alles goed gaat dit najaar officieel ter inzage. Aanmelden voor de avond is niet nodig.

Themabijeenkomsten

Naast de bewonersavond praten we ook door met maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging voor een themabijeenkomst. Deze vinden plaats op 13 en 15 juni overdag. Krijg je geen uitnodiging, maar wil je wel meedoen met een themabijeenkomst? Stuur dan een mail aan info@loonopzand.nl.

|

Aanmelden nieuwsbrief

loonopzand
2866