Praat mee!

Van visie op hoofdlijnen naar ontwerpvisie

Dinsdag 13 juni open avond in het klavier

De omgevingsvisie betekent weinig als we de komende jaren niets doen met de doelen en ambities uit de visie. Daarom willen we nu al nadenken over de uitwerking in de praktijk. We willen dit zo goed mogelijk opschrijven in de ontwerp omgevingsvisie. Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig. Voor de inwoners van de gemeente Loon op Zand organiseren we dinsdag 13 juni 2023 van 19.30 uur tot 21.30 uur een open avond in het klavier. Om 20.00 uur wordt er een presentatie over de visie op hoofdlijnen gegeven, je kunt voor of na de presentatie rondlopen en vragen stellen. Met de opbrengst van de bijeenkomsten en de open avond maken we de ontwerp omgevingsvisie. Deze voorloper van de definitieve visie leggen we als alles goed gaat dit najaar officieel ter inzage. Aanmelden voor de avond is niet nodig.

Themabijeenkomsten

Naast de bewonersavond praten we ook door met maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging voor een themabijeenkomst. Deze vinden plaats op 13 en 15 juni overdag. Krijg je geen uitnodiging, maar wil je wel meedoen met een themabijeenkomst? Stuur dan een mail aan info@loonopzand.nl.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Waarover gingen we in gesprek?

Onder de knop 'tot nu toe' vind je een overzicht van alle stappen en activiteiten die tot nu toe geweest zijn. Via deze link ga je rechtstreeks naar het overzicht. 

loonopzand
2866