Nieuws

De gemeenteraad heeft 13 oktober ingestemd met de uitgangspuntennotitie omgevingsvisie Loon op Zand 2040. De uitgangspuntennotitie laat zien wat er speelt op de plek ...

Tijdens de raadsvergadering op donderdag 13 oktober neemt de gemeenteraad een besluit over de uitgangspuntennotitie omgevingsvisie Loon op Zand 2040. Deze notitie is de basis om ...

Resultaten inwonersenquête bekend

Geplaatst op

Tussen 29 juni en 24 juli vulden 484 inwoners de inwonersenquête in. Wat vinden zij kenmerkend voor onze gemeente en waar zijn zij trots op? Wat waarderen zij het meest en minst in de leefruimte buiten? Bekijk de resultaten!

Inwonersenquête gesloten

Geplaatst op

Tot en met 24 juli kon je meedoen aan de inwonersenquête Loon op Zand 2040. Hiermee krijgen we inzicht in wat inwoners belangrijk vinden voor de omgevingsvisie. Inmiddels is de enquête gesloten en verwerken we de opbrengsten.

Inwonersenquête is van start!

Geplaatst op

Van 29 juni tot en met 24 juli kun je de online-enquête invullen voor de eerste fase van de omgevingsvisie Loon op Zand.

Wat signaleren gemeentemedewerkers?

Geplaatst op

De omgevingsvisie maken we stap voor stap. In deze eerste stap bepalen we welke onderwerpen belangrijk zijn. Naast de inwonerenquête verzamelen we belangrijk beleid dat er al is, zoals de Toekomstagenda en de Transitievisie Warmte.

Pagina 2 van 2 [2] VolgendeLaatste

Aanmelden nieuwsbrief

loonopzand
2866